28 вересня 2024, субота

У Кропивницькому учасники мітингу під прокуратурою не залишили прокурорам жодних звернень

Учасники мітингу-протесту, що 22 березня пройшов під стінами прокуратури Кіровоградської обалсті, не залишили жодного звернення до керівництва обласної прокуратури.
Про це кореспондентові Златополя повідомила прес-секретар прокуратури Кірвооградської області Оксана Звенигородська.
Нагадаємо, цієї середи під стінами прокуратури Кіровоградської області відбувся мітинг, учасники якого вимагали зустрічі з прокурором Кіровоградської області Анатолієм Коваленком, у якого в середу – день особистого прийому громадян. Оскільки головний прокурор Кіровоградщини цього дня проводив виїзний прийом громадян у Малій Висці, побачити Коваленка мітингувальникам не вдалося. 
У результаті учасники акції направили лист до Генпрокурора з вимогою звільнити очільника прокуратури області та ініціювати перевірку діяльності цього відомства в області.
Разом з тим, жодного звернення до прокуратури Кіровоградської області чи її очільника мітингувальники не залишили. Це досить дивно, зважаючи, що саме до нього на прийом активісти і прийшли.
– Учасники мітингу неодноразово зверталися до прокуратури Кіровоградської області. – зазначила Оксана Звенигородська. -Жодне звернення не залишилося поза увагою і мешканцям було надано вичерпні відповіді та виконано усе необхідне в межах наших повноважень.

Ілюстрація – mykirov.com

 

У Кропивницькому учасники мітингу під прокуратурою не залишили прокурорам жодних звернень
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований