28 вересня 2024, субота

Товариству політичних в’язнів та репресованих у Кропивницькому виповнилось 20 років (ФОТО)

У п'ятницю, 24 березня, з нагоди 20-річчя від дня створення Товариства політичних в’язнів та репресованих у міській раді Кропивницького відбулась зустріч заступника міського голови Наталії Дзюби із членами міської організації.

Про це повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу міської ради Кропивницького.
Зустріч була дуже теплою та мала неофіційний характер. За чашкою чаю із солодощами представники Товариства ділились своїми спогадами з дитинства та юності, згадували історію створення організації
– Ми дуже вдячні міській владі, особливо Андрію Райковичу, за підтримку нашого Товариства, – висловила думку усіх присутніх Надія Тихонович, голова Кропивницького міського Товариства політичних в’язнів та репресованих. – Ми знаємо, яку непросту роботу ним було проведено, аби на наше прохання встановити пам’ятник жертвам голодоморів. А також висловлюємо вдячність міській владі за благоустрій території навколо пам’ятника жертвам політичних репресій.
Цього дня Наталія Дзюба виконала і приємну місію. За вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, активну участь у громадському житті міста Віктора Шарого, члена Товариства політичних в’язнів та репресованих, було відзначено Грамотою міської ради Кропивницького та виконавчого комітету. А голові організації Надії Тихонович за активну участь у громадському житті міста та з нагоди 20-річчя Товариства Наталія Дзюба вручила Подяку міської ради та виконавчого комітету.
Також із нагоди ювілею шістьом членам організації була вручена допомога у розмірі 300 гривень кожному.

Фото – КМР
Товариству політичних в’язнів та репресованих у Кропивницькому виповнилось 20 років (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований