28 вересня 2024, субота

У Кропивницькому офіційно перейменували педуніверситет

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України № 467 від 27 березня 2017 року, Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка перейменовано на Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на Управління освіти міської ради Кропивницького.
Відповідно до пункту 3 вищезазначеного наказу, ректору професору Семенюку О.А. необхідно до Міністерства освіти і науки подати на затвердження Статут навчального закладу у новій редакції та здійснити передбачені законодавством дії, пов'язані з перейменуванням вищого навчального закладу. 
Необхідні процедури триватимуть певний проміжок часу і до їх завершення юридично використовуватиметься стара назва – Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка. Проте в ЗМІ, профорієнтаційних заходах, рекламній продукції, інформаційних вивісках, тощо може використовуватися нова назва – Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.
Нагадаємо, що рішенням  трудового колективу у лютому місяці було обрано нову назву вишу: Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка. 

У Кропивницькому офіційно перейменували педуніверситет
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований