28 вересня 2024, субота

У Кропивницькому поліція тепер садить навіть дерева (ФОТО)

У Кропивницькому поліцейські разом із рятувальниками долучилися до тижня благоустрою обласного центру. Про це Златополю повідомили в Секторі комунікації поліції Кіровоградської області.
Підтримавши ініціативу мера міста Андрія Райковича та за його участі, керівник поліції області Сергій Кондрашенко спільно з очільником управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Віталієм Миронюком разом із підлеглими висадили молоді деревця біля одного з закладів охорони здоров’я.

До того, учасники серйозно підготувалися до проведення заходу. Для озеленення були заготовлені десятки саджанців туй, ялинок і берізок. Місцем, що потребувало озеленення, став сквер та прилегла територія до міського пологового будинку.

Час і можливості працівники поліції та рятувальної служби визначили так само швидко. Аби особливо не відволікатися від роботи, добру справу було зроблено буквально за годину обідньої перерви.

– Ми разом із усіма мешканцями нашого прекрасного і квітучого міста повинні турбуватися про його порядок та благоустрій. Матимемо надію, що деревця, які висадили сьогодні, приживуться та добре ростимуть, і, крім приємного естетичного вигляду, будуть виконувати свою основну функцію – насичуватимуть повітря киснем. А з урахуванням специфіки закладу, це справді потрібно для майбутніх мам, які подарують життя наступним поколінням кропивничан», – зазначив Сергій Кондрашенко.
Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 

У Кропивницькому поліція тепер садить навіть дерева (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований