16 травня 2024, четвер

Рятувальники Кіровоградщини отримали нову техніку (ФОТО)

Сьогодні, 6 квітня, в Кропивницькому відбулась церемонія вручення особовому складу Кіровоградського гарнізону пожежно-рятувальної техніки та спорядження. Рятувальники отримали 4 нових сучасних пожежних автомобілі на базі шасі «МАЗ», що закуплені за кошти державного бюджету у 2016 році. 
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на інформацію прес-служби У ДСНС в Кіровоградській області.
Крім того, до підрозділів У ДСНС області передано екскаватор, дизельну електростанцію та насосну станцію, які Служба отримала від Уряду Китайської Народної Республіки.
“Боєздатність пожежно-рятувальних підрозділів залежить не лише від досвідченості кожного рятувальника, але й також від матеріально-технічного оснащення підрозділів. Тому головне завдання на сьогодні – максимально забезпечити гарнізони сучасною технікою та спорядженням”, – сказав Олег Мельчуцький, перший заступник голови Д СНС.
Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко вручив рятувальникам 36 комплектів бойового одягу, 14 одиниць водолазного спорядження, сертифікат на 4 тонни піноутворювача, які були придбані за рахунок виділених коштів з обласного бюджету.

Фото – Златопіль
Рятувальники Кіровоградщини отримали нову техніку (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований