06 жовтня 2024, неділя

Під час рейду в Кропивницькому виявили порушення у торгівлі рибою

У суботу, 8 квітня, працівники Кіровоградрибоохорони спільно з обласним Управлінням СБУ провели рейди в місті Кропивницький, повідомляє Златопіль з посиланням на прес-службу Кіровоградрибоохорони.
В ході перевірки було виявлено 128 кілограмів риби, яка реалізовувалась без належних документів та складено вісім протоколів про адміністративне правопорушення за ч.1ст.88-1КУпАП. 
Нагадуємо, що з 01 квітня на водоймах Кіровоградської області розпочалася нерестова заборона на вилов риби. З відповідним наказом можна ознайомитись на веб-сайті Держрибагентства в розділі «Накази про нерестову заборону 2017», та на сайті Кіровоградрибоохорони. 
Кіровоградрибоохорона звертається до всіх рибалок та просить бути максимально відповідальними та дотримуватись правил рибальства. Якщо ви стали свідком правопорушення правил рибальства на воді чи порушення правил збуту біоресурсів, просимо невідкладно повідомляти на телефон «гарячої» лінії відомства: 0987005443. Спільні зусилля органів рибоохорони і громадськості дозволять забезпечити ефективний контроль на наших водоймах, та ринках.
Фото – 0552.online.com  
Під час рейду в Кропивницькому виявили порушення у торгівлі рибою
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований