06 жовтня 2024, неділя

На Кіровоградщині працюватиме Координаційна рада, що займатиметься питаннями національно-патріотичного виховання в області

Учора, 10 квітня, голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко своїм розпорядженням затвердив Положення про Координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання при Кіровоградській обласній державній адміністрації.
Про це пише Златопіль із посиланням на прес-службу Кіровоградської ОДА.
Координаційна рада  з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації займатиметься вивченням проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері національно-патріотичного виховання в області. Головою Координаційної ради буде перший заступник голови обласної державної адміністрації. 
До складу Ради за добровільною згодою можуть входити також представники громадських об’єднань ветеранів і учасників антитерористичної операції, військово-патріотичних і військово-спортивних клубів та організацій, керівники громадських штабів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"); представники громадських об’єднань, які популяризують українську мову; представники місцевих засобів масової інформації, дитячих і молодіжних друкованих видань, які висвітлюють матеріали національно-патріотичного змісту; вчені, експерти, діячі освіти, науки, культури, мистецтва, спорту, представники підприємств, установ, організацій. Основною організаційною формою роботи Координаційної ради є засідання, які проводитимуться відкрито, не рідше одного разу на квартал. 
Ілюстрація – tsatu.edu.ua
На Кіровоградщині працюватиме Координаційна рада, що займатиметься питаннями національно-патріотичного виховання в області
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований