06 жовтня 2024, неділя

Головою апеляційного суду Кіровоградської області знову став Валерій Драний

У понеділок, 10 квітня, відбулися збори суддів апеляційного суду Кіровоградської області. Про це пише Златопіль із посиланням на офіційнийи портал "Судова влада України".
На зборах зареєструвались та були присутніми 25 суддів з 28 фактично працюючих.
Відповідно до порядку денного зборами суддів заслухані звіти голови суду та керівника апарату суду про діяльність у 2016 році.
Далі, вирішувалось питання щодо обрання судді на адміністративну посаду голови апеляційного суду. Зокрема, після висунення і обговорення кандидатур зборами суддів до списку було включено два кандидата – суддю Драного Валерія Вікторовича та суддю Новіцького Едуарда Йосиповича.
За результатами таємного голосування рішенням зборів суддів на посаду голови апеляційного суду Кіровоградської області обрано суддю Драного Валерія Вікторовича, за якого проголосували 20 суддів, тобто більшість від кількості суддів, що працюють в суді.
Окрім того, у зв’язку із закінченням повноважень секретарів судових палат, за поданням голови суду, зборами суддів обрано суддю Ремеза Петра Миколайовича секретарем судової палати у кримінальних справах та суддю Карпенка Олександра Леонтійовича секретарем судової палати у цивільних справах. 
Ілюстрація – politeka.net
Головою апеляційного суду Кіровоградської області знову став Валерій Драний
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований