06 жовтня 2024, неділя

Мер Кропивницького привітав із Великоднем родини загиблих, зниклих безвісти і полонених учасників АТО (ФОТО)

Сьогодні, 12 квітня, у міській раді Кропивницького відбулася Великодня зустріч міського голови Андрія Райковича із вдовами загиблих учасників АТО. На зустрічі також були присутні заступник міського голови Наталія Дзюба та отець Сергій зі Свято-Успенського храму.
Про це пише Златопіль із посиланням на прес-службу міської ради Кропивницького.

Міський голова вручив до свята родинам загиблих Героїв АТО, воїнів, що перебувають у полоні, та таких, що пропали безвісти, освячені ікони та Великодні кошики, наповнені пасочками, солодощами, ковбасою, сиром, кагором та прикрашені вишитими рушниками. Всього вручено було 50 Великодніх наборів, з них 47 — вдовам, 2 — сім’ям полонених воїнів і сім’ї безвісти зниклого бійця.

– Ми всі разом найщирішими словами подяки у Поминальні дні згадаємо всіх Героїв, всіх дорогих нам людей, яких забрала війна, які поклали голови за наш з вами мирний світлий день. Хочу вкотре запевнити вас, міська влада Кропивницького ніколи не забуде ваших синів, чоловіків, батьків. Ми завжди допомагатимемо всім, вашим дітям, вашим родинам. Ми всі хочемо миру і добра нашій країні. Нехай Великдень допоможе, щоб збулися ці мрії, – запевнив Андрій Райкович.

Фото – КМР
Мер Кропивницького привітав із Великоднем родини загиблих, зниклих безвісти і полонених учасників АТО (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований