06 жовтня 2024, неділя

Де завтра в Кропивницькому побуває Гройсман

До редакції "Златополя" потрапив один із проектів програми перебування в Кропивницькому Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.
Планується, що Глава Уряду проведе в Кропивницькому цілий день. Зранку Прем'єра зустрінуть глава облради Олександр Чорніованенко, голова ОДА Сергій Кузьменко, керівник обласної поліції, обласного управління СБУ, прокурор області та мер Кропвиницького, інформує Златопіль.
Як йдеться в Програмі візиту, протягом дня Володимир Гройсман проведе в Кропивницькому в представництві ПАТ "Укртелеком" селекторну нараду з питань охорони здоров'я з головами обласних державних адміністрацій, ознаймиться з роботою консультативної поліклініки обласної лікарні, відремонтованої за кошти Державного фонду регіонального розвитку та кошти обласного бюджету, подивиться на роботу обласного кардіодиспансеру та роботою однієї з аптек Кропивницького (стосовно реалізації програми "Доступні ліки"). Гройсман також перевірить ремонт дороги в Кропивницькому на розі вулиць Вокзальна та Соборна, ознайомиться з роботою медичного факультету № 2 Донецького національного медичного університету, відвідає театр Кропивницького та зніметься в "Темі дня" на обласному телебаченні.
Фото – segodnya.ua
 

Де завтра в Кропивницькому побуває Гройсман
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований