06 жовтня 2024, неділя

Кіровоградський архієпископ у складі української делегації відправиться до Єрусалима за Благодатним вогнем

Благодатний вогонь із Єрусалима до Кропивницького привезуть увечері 15 квітня, напередодні великодньої служби. На Кіровоградщину його привезе архієпископ Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф, який вперше поїде у складі української делегації до Храму Гробу Господнього. 

Про це у коментарі кореспонденту УНН-Центр повідомив прес-секретар Кіровоградської єпархії УПЦ Московського патріархату, протидиякон Іоанн Ганчин.
“Ми очікуємо прибуття Благодатного вогню 15 квітня близько 24:00, напередодні пасхальної заутренньої служби, але час може змінитись через дорогу. Цьогоріч для нас це дуже особливий момент, оскільки за Благодатним вогнем вперше у складі української делегації УПЦ відправляється і наш архієпископ Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф. Маємо надію, що він встигне до початку пасхальної служби”, — розповів Іоанн Ганчин.
Як тільки Благодатний вогонь прибуде до Кропивницького, його одразу повезуть до кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці, звідки він буде переданий до інших храмів УПЦ, де його зможуть взяти додому віряни.
Фото – ukr.segodnya.ua
Кіровоградський архієпископ у складі української делегації відправиться до Єрусалима за Благодатним вогнем
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований