06 жовтня 2024, неділя

У прокурора Кіровоградської області – два нових заступники

У прокурора Кіровоградської області Анатолія Коваленка учора, 12 квітня, з'явилося одразу два нових заступники. Про це йдеться в розділі "Призначення" офіційного веб-порталу Генеральної прокуратури України, інформує Златопіль.
Як повідомляється, 12 квітня на посади заступників прокурора Кіровоградської області було призначено Василіва Олега Богдановича та Рудницького Андрія Миколайовича.
Згідно з відкритими даними, Андрій Рудницький у 2016 році був  начальником відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Одеської області.
Олег Василів у 2016 році подавав декларацію як кандидат на посаду прокурора Генеральної прокуратури. З 29 травня 2012 по 15 травня 2014, згідно з даними порталу lku.org.ua був заступником прокурора Печерського району міста Києва. 
Наразі нам поки не вдлаося отримати офіційний коментар від прокуратури Кіровоградської області стосовно дати офіційного представлення нових "заміфв" Анатолія Коваленка.
Ілюстрація – Рідний Край
У прокурора Кіровоградської області – два нових заступники
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований