17 травня 2024, п’ятниця

Голова Кіровоградської облради провів співбесіди з керівниками 2 шкіл-інтернатів

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко провів співбесіди із заступником директора Олександрійської загальноосвітньої школи – інтернату І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради Сергієм Гринюком та директором Новомиргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів Кіровоградської обласної ради Василем Павленком.
Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Олександрійська загальноосвітня школа – інтернат І-ІІІ ступенів має спеціалізовані класи з поглибленим вивченням англійської мови, що сприяє посиленому інтересу дітей до мовної освіти. Вона має спеціалізовані класи військово-спортивного спрямування, де учні набувають необхідних знань і навичок з військової та фізичної підготовки на основі військово-професійної орієнтації.
Новомиргородську  школу-інтернат було відкрито 1 вересня 1959 року на базі Златопільського дитячого будинку. Основними завданнями спецшколи-інтернату є забезпечення загальноосвітньої підготовки учнів із затримкою психічного розвитку, професійної орієнтації та підготовки до суспільно-корисної праці. Також здійснюється корекція недоліків психічної та навчально-пізнавальної діяльності учнів, їх особистісних рис. На сьогодні у навчальному закладі навчається  117 учнів.
За результатами співбесіди Олександром Чорноіваненком внесено на розгляд чергової сесії обласної ради проект рішення про погодження  призначення Гринюка Сергія Олександровича на посаду директора Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів Кіровоградської обласної ради строком на один рік та продовження терміну перебування Павленка Василя Михайловича на посаді директора Новомиргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів Кіровоградської обласної ради строком на один рік.
Фото – Кіровоградська облрада
 

Голова Кіровоградської облради провів співбесіди з керівниками 2 шкіл-інтернатів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований