17 травня 2024, п’ятниця

В Кіровоградській ОДА визначають кращого держслужбовця (ФОТО)

Сьогодні, 14 квітня, у Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації відбувся перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».
Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської ОДА.
У першому турі взяли участь 8 державних службовців – працівників апарату обласної державної адміністрації та структурних підрозділів ОДА (два учасника змагались у номінації «Кращий керівник», інші – у номінації «Кращий спеціаліст»).

Основними завданнями конкурсу є виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених державних службовців, які успішно та ініціативно виконують службові обов’язки, а також мають організаторські здібності, що ґрунтуються на сучасних знаннях.
Другий тур проходитиме на базі Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській областях у травні-червні цього року.

Третій тур конкурсу «Кращий державний службовець» відбудеться у вересні – жовтні цього року у Національному агентстві України з питань державної служби.
Фото – Кіровоградська ОДА
 

В Кіровоградській ОДА визначають кращого держслужбовця (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований