19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому вже місяць без ліцензії працює телеканал “2+2”

Телеканал "2+2" у Кропивницькому вже місяць працює без ліцензії. Про це повідомляє Златопіль із посиланням на ТСН.
Як повідомляється, для продовження ліцензії телевізійники подали усі необхідні документи до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення ще торік. Однак, після закінчення ліцензії чиновники засідали вже чотири рази і щоразу це питання переносили.
Заступниця голови Нацради Уляна Фещук на крайньому засіданні попросила зняти з розгялду і перенести питання продовження ліцензі телеканалу "Стимул" із Кропивницького (телеканал ретранслює в місті "2+2"), оскільки не готовий проект даного рішення. 
Телеканал "Стимул" з Кропивницького входить до групи компаній "1+1 медіа" і на його хвилях у місті транслюється телеканал 2+2. Без ліцензії "Стимул" працює з кінця березня. 
Юрист групи компаній "1+1 медіа" Тетяна Смірнова зауважує, що оригнінали документів подали до Нацради іще торік і з того часу у чиновників не було жодних претензій до них, а тепер же в Нацраді знову вирішили з'ясувати хто власники каналу, хоча структура власносты "2+2" э на сайті каналу. 
Наразі юристи сподіваються, що Нацрада все-таки продовжить ліцензію ТБ "Стимул" і Кропвиницький не залишиться без телеканалу 2+2. 
Деталі – на відео.

Нагадаємо, раніше трансляцію матчу між кропвинцькою "Зіркою" та луцькою "Волинню" перенесли з 2+2 на телеканал "УНІАН".
Ілюстрація – shahta.org
 

У Кропивницькому вже місяць без ліцензії працює телеканал “2+2”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований