06 жовтня 2024, неділя

Кіровоградська ОДА рекомендує освітянам боротися з холодом або йти на канікули

Як Златопіль уже повідомляв раніше, протягом 18-22 квітня на Кіровоградщині різко похолоднішає. Метеорологи обіцяють заморозки і мокрий сніг. У зв'язку з цим, Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА рекомендує освітнім закладам Кіровоградщини вжити заходи щодо дотримання в приміщеннях належного температурного режиму, а в разі неможливості його дотримання – піти на канікули. 
Про це інформує Златопіль із посиланням на документи Управління.
Зокрема, на сайті Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА рекомендації Управління керівникам місцевих органів управління освітою, директорам ПТНЗ, інтернатних та позашкільних закладів і установ обласного підпорядкування. Управління освіти рекомендує  з метою забезпечення належних умов для організації навчально-виховного процесу вжити заходи щодо забезпечення належного температурного режиму у навчальних закладах відповідно до діючих Державних санітарних правил і норм. 
– У разі неможливості забезпечення належного температурного режиму у навчальних закладах, внести зміни до структури навчального року за рахунок додаткових канікул та продовжити навчальний процес у травні-червні 2017 року до виконання навчальних планів у повному обсязі. – йдеться в рекомендації.
Окрім цього, Управління освіти Кіровоградської ОДА просить надавати на електронну адресу відділу технагляду управління (inbox5@osvita.kr-admin.gov.ua) інформацію щодо температурного режиму у навчальних закладах та прийняті рішення щодо змін у структурі навчального року 19, 21, 24, 27 квітня до 12.00 години.
З повним текстом рекомендації можна ознайомитися нижче:

За інформацією Златополя, на даний момент в міській раді Кропивницького освітяни радяться щодо того, як пережити різке похолодання.  
Ілюстрація – times.cv.ua
Кіровоградська ОДА рекомендує освітянам боротися з холодом або йти на канікули
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований