06 жовтня 2024, неділя

У Кропивницькому громадськість покаже медикам, як ефективно використовувати «ProZorro»

Громадські активісти Кіровоградського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» обговорять з медиками Кропивницького подальші напрямки співпраці щодо використання системи електронних закупівель «ProZorro», 20 квітня під час круглого столу «ProZorrі кишені в медицині: розбудова партнерства замовників та громадськості Кропивницького».
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на інформацію прес-служби КОВ ВБО "Всеукраїнська мережа ЛЖВ".
Участь в заході візьмуть начальник управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради Оксана Макарук, фахівці відділу аналітики та адвокації КОВ ВБО «Всукраїнська мережа ЛЖВ», координатор регіонального центру компетенцій «Prozorro» в Кіровоградському регіоні Павло Лісниченко та дванадцять головних лікарів медичних закладів міста.
– Наша розширена зустріч буде спрямована в першу чергу на розбудову партнерства громадськості та замовників, що є представниками галузі охорони здоров’я у сфері забезпечення проведення якісних закупівель в системі електронних закупівель «ProZorro». Також ми презентуємо результати нашого дослідження, озвучимо рекомендації замовникам, та сподіваємося, що вони вплинуть на зростання показників з економії, – наголосив керівник відділу аналітики та адвокації КОВ ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» Костянтин Данильченко.
Після заходу громадські активісти запропонують медикам навчальний тренінг, який проведуть у травні за участю експертів.
Довідково: Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» здійснює свою діяльність щодо налагодження соціальної підзвітності влади в рамках проекту «Кіровограду – соціально підзвітну медицину» за підтримки МФ «Відродження».
Ілюстрація – styknews.info
 
У Кропивницькому громадськість покаже медикам, як ефективно використовувати «ProZorro»
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований