06 жовтня 2024, неділя

У Кропивницькому нагородили кращих спортсменів Кіровоградщини

Учора в Кропивницькому відбулася церемонія нагородження кращих спортсменів та тренерів Кіровоградської області за підсумками 2016 року «Спортивна гордість Кіровоградщини-2016».
Про це пише Златопіль із посиланням на прес-служби міської ради Кропивницького та Кіровоградської обласної ради.
Нагороди кращим спортсменам області, серед яких і учасники Олімпійських та Паралімпійських ігор в  Рiо-де-Жанейро, вручали голова обласної ради Олександр Чорноiваненко, заступник голови ОДА Сергiй Коваленко та секретар мiської ради Андрiй Табалов.
Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко привітав ветеранів спорту, спортсменів, тренерів та спортивну громадськість області та подякував їм за високі досягнення у спорті і значний внесок у розвиток фізичної культури і спорту в області.
– Дякую тренерам та їхнім вихованцям за результати, яких ви досягли у минулому році Я впевнений в тому, що у наступних роках ви продовжите презентувати нашу область, як спортивну, в Україні та поза її межами. В цьому році обласна рада підсилить фінансування спортивних шкіл і школу олімпійського резерву, щоб наша молодь мала змогу досягати ще вищих вершин, – зазначив Олександр Чорноіваненко.  
Святковий настрій в залі створили юні грації художньої гімнастики та майстри єдиноборств зі своїми показовими виступами та танцювальнi і музичні колективи Кропивницького з концертною програмою.

Фото – КМР,
Кіровоградська обласна рада
У Кропивницькому нагородили кращих спортсменів Кіровоградщини
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований