26 квітня 2024, п’ятниця

В Кіровоградському слідчому ізоляторі відбувся мандрівний кінофестиваль

26 листопада 2014 року в Кіровоградському слідчому ізоляторі в рамках «ХІ Міжнародного фестивалю Docudays Ua» відбувся мандрівний кінофестиваль Dokudays. Про це Златополю повідомили у прес-службі управління ДПтС України в Кіровоградській області.
Представниками громадської організації «Територія успіху» для неповнолітніх, які тримаються під вартою було організовано перегляд тематичних фільмів. Глядачів дуже вразило наскільки живо режисер висвітлив одну з найбільш драматичних подій в незалежній Україні – фільм «Майдан».  На екрані вони побачили історії простих людей, які щодня, крок за кроком боролись за свою незалежність.
Шкода, що прем’єра фільму відбулася в такий тяжкий для нашої країни період, але коли вся Україна побачить фільм «Майдан», то буде пишатися собою, своєю волею і, звичайно ж, одне одним – своїми співвітчизниками. А люди, які не були там, дізнаються як все відбувалось. 
Також, неповнолітнім було продемонстровано фільм про взаємовідносини батьків і дітей. Режисер дуже ярко та гостро висвітлив проблему, яка  завжди була актуальною і залишається такою й у наш час. Те, що побачили глядачі на екрані, краяло серце і не залишило байдужим жодного з присутніх у залі. Це жахливо, коли батьки зловживають спиртними напоями і зневажливо, нехтуючи своїми батьківськими обов’язками, руйнують невинний світ маленької людини, яка незважаючи ні на що не перестає вірити в чудо та мріяти про світле щасливе майбутнє.
 
В Кіровоградському слідчому ізоляторі відбувся мандрівний кінофестиваль
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований