18 травня 2024, субота

У центрі Долинської знаходиться “споруда-примара”, що належить ПАТ “Укртелеком” (ФОТО)

Долинська міська рада 10 жовтня 2016 року направила відкритий лист власнику ПАТ «Укртелеком» щодо вжиття заходів по збереженню приміщення яке знаходиться на площі Шевченка в місті Долинська, що на Кіровоградщині, і є власністю цієї структури.
Про це Златополю повідомили в Долинській міській раді.
Залишене без нагляду і охорони, це приміщення розкрадається: викрадені двері, повибивані вікна, в середині приміщення розпочався демонтаж цегляної кладки та інших матеріалів. Ця споруда стала місцем концентрації безхатченків та п’яниць. В середині приміщення панує антисанітарія та зноситься сміття.

На лист міської ради Долинської від 10 жовтня представники ПАТ «Укртелеком» відгукнулися та навідалися до міської ради, пообіцявши, що незабаром будуть вжиті належні заходи. 
Проте, як зазначають в міськраді, минуло вже більше півроку, але результатів обіцяного досі немає, хіба що до того безладу додалися, вже і побиті пластикові вікна. Так і продовжує стояти «примарою» ця споруда без вікон та дверей в центрі міста. 
– Міська рада, втретє звертається до власника і менеджерів ПАТ «Укртелеком», якщо це приміщення Вам не потрібне, продайте його, здайте в оренду, хоч би для охорони, чи, врешті-решт, передайте його громаді міста в комунальну власність, аби зберегти його хоч у такому стані, який є на сьогодні. Бо при такому відношенні до цієї будівлі, через деякий час там може залишитися тільки фундамент і купа будівельного сміття. У 2017 році місто Долинська відзначатиме своє 60 річчя і не хотілося б щоб цей об’єкт псував святковий настрій жителям і гостям своїм непривабливим виглядом. Вкотре сподіваємося на порозуміння і вирішення долі цього приміщення, – йдеться в повідомленні міської ради Долинської.

Фото – прес-служба міської ради Долинської
У центрі Долинської знаходиться “споруда-примара”, що належить ПАТ “Укртелеком” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований