25 квітня 2024, четвер

Кіровоградські свободівці вважають голову Олександрівської РДА «негідником» і вимагають його відставки

Кіровоградська обласна організація ВО “Свобода” пікетувала Олександрівську районну держадміністрацію, керівником якої до цього дня залишається колишній член партії Сергій Шпирка. Про це Златополю повідомили у прес-службі Кіровоградської обласної організації ВО “Свобода”.
Головною вимогою пікетувальників було складання повноважень керівника району екс-свободівця Сергія Шпирки.
«Як відомо, 13 листопада 2014 року, у зв’язку з оголошенням результатів позачергових парламентських виборів та формуванням нової коаліції, Всеукраїнське об’єднання “Свобода” заявило про складання владних повноважень усіма націоналістами-держслужбовцями: свої посади залишили члени Кабінету Міністрів України, голови обласних та районних державних адміністрацій. Відповідно до статуту політичної організації, це рішення представники “Свободи” ухвалили консолідовано, по всій країні.
На жаль, серед чисельних представників ВО “Свобода” окремі особистості не витримали перевірки владою, їм забракло відповідальности, аби залишити свою посаду, не втрачаючи гідности. В Кіровоградській обласній організації ВО “Свобода” добровільно скласти владні повноваження відмовилися голова Голованівської РДА Ігор Ткаченко та голова Олександрівської РДА Сергій Шпирка. Відповідно до рішення Політради ВО “Свобода”, їх було позбавлено членства в партії.
З метою публічного викриття факту політичної зради 27 листопада 2014 року відбулось пікетування Олександрівської райдержадміністрації, очільником якої до цього дня залишається один із зазначених негідників, колишній член ВО “Свобода” Сергій Шпирка» – йдеться у листі від «Свободи».
Очільник Кіровоградської обласної організації ВО “Свобода” Ігор Степура під час пікетування наголосив: “Політичне рішення про добровільне складання націоналістами повноважень у виконавчій владі, в тому числі головами Світловодської, Долинської та Маловисківської районних державних адміністрацій на Кіровоградщині, створило прецедент в історії України. Вперше націоналісти засвідчили, що вони не мають на меті триматися за свої крісла, натомість готові в цивілізований спосіб залишити свої посади та надати можливість представникам нової коаліції взяти на себе відповідальність і продемонструвати ефективність своєї роботи.” 
Кіровоградські свободівці вважають голову Олександрівської РДА «негідником» і вимагають його відставки
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований