23 квітня 2024, вівторок

В Кіровограді під стінами міськради влаштували пікнік для безхатченків (ВІДЕО)

Проблема безхатченків для Кіровограда далеко не нова, однак за останні кілька років розмови навколо неї значно активізувались. Як це зазвичай буває в нашому місті, далі розмов, нажаль, діло не просунулось. Саме тому громадські організації «Нове покоління», «Флора», «Територія успіху» організували під стінами міськради безкоштовну роздачу обідів для безхатьків. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Що ж спонукало до проведення заходу розповів директор благодійної громадської організації «Нове покоління» Віталя Кадацький. {youtube}v=lF8zVvlzRhI{/youtube}
За пів години на площі перед міськрадою вже зібралось близько сотні кіровоградців: безхатьків, журналістів, організаторів акції та просто небайдужих кіровоградців котрі прийшли поцікавитись метою проведення акції. Вийшов до активістів й заступник міського голови Сергій Васильченко, котрий повідомив – з проблемою відсутності у міські прихистку для безпритульних він знайомий, однак проти даної ініціативи виступає певна частина депутатського корпусу. 
{youtube}v=fGMa-mUUimo{/youtube}Важко сказати чи вплине дана акція на рішення депутатського корпусу, однак вже на початку грудня, на черговій сесії міськради, питання  розміщення на Новомиколаївці гуртожитку для безпритульних вчергове буде винесено на голосування. 
 
 
В Кіровограді під стінами міськради влаштували пікнік для безхатченків (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований