06 травня 2024, понеділок

26-ти річна дівчина з Олександрії служить в АТО

У 17 – му батальйоні територіальної оборони разом з чоловіками несе службу 26-ти річна мешканка Олександрії Ірина, пише “Моя Олександрія”.
Про це розповів воєнком Олександрійського військкомату Сергій Сидоренко, відповідаючи на запитання, чи йдуть в армію дівчата. Ірина родом з Олександрії, має вищу освіту, закінчила “податковий ” університет в Ірпені за фахом економіка і підприємництво. Там же пройшла вишкіл, має військове звання молодшого лейтенанта.
З пропозицією піти на контракт дівчина звернулася добровільно навесні. Ірина ніколи не була одружена, дітей не має. Враховуючи, в тому числі, і ці моменти, її зарахували. Зараз вона служить в 17- му батальйоні бухгалтером. На питання, чим особливим характеризується її служба, воєнком відповів: ” Зрозуміло, що вона не бігає на передовій з автоматом, працює згідно своєї посади”.
Ірина єдина представниця слабкої статі, прийнята на контрактну службу через Олександрійський військкомат цього року. Як кажуть, той випадок, коли бажання збіглося з можливостями.
Зарплата контрактника, за словами Сидоренка, зараз становить 2,5-3 тисяч гривень на місяць. Несуть службу в зоні АТО платять більше. Їх матеріальне забезпечення 5-8 тисяч в місяць.
26-ти річна дівчина з Олександрії служить в АТО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований