16 травня 2024, четвер

СБУ на Кіровоградщині вживає заходи для недопущення провокацій на травневі свята

Для забезпечення охорони громадян на травневі свята СБ України працюватиме в посиленому режимі, цілодобово функціонуватиме оперативно-слідча група, яка невідкладно виїжджатиме за повідомленнями, які надійдуть на телефон «гарячої лінії» Управління (0522) 36-13-06. 
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на прес-групу УСБУ в Кіровоградській області.
– У правоохоронних органів достатньо сил та засобів, щоб забезпечити порядок в області. Але, ми просимо мешканців регіону не були байдужими до того, що відбувається навколо. Шановні мешканці та гості Кіровоградської області! Просимо вас зберігати пильність та дотримуватись заходів безпеки під час перебування у публічних місцях та не піддаватися на будь-які провокації, – закликають в Управлінні СБУ в Кіровоградській області.
У разі виявлення зброї, засобів ураження, вибухових пристроїв або інших підозрілих предметів, а також наявності інформації про факти прибуття і перебування в регіоні підозрілих осіб, інформацію про наміри здійснення терористичної, диверсійної та іншої протиправної діяльності невідкладно повідомляйте на телефон вказаної «гарячої» лінії СБ України або 102. 
Фото – rbc.ua
СБУ на Кіровоградщині вживає заходи для недопущення провокацій на травневі свята
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований