06 жовтня 2024, неділя

Представники Асоціації міст України з Кіровоградщини побували на засіданні в Харкові (ФОТО)

Вчора у Харкові відбулося засідання Асоціації міст України (АМУ) щодо розбудови центрів надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс».   
У нараді взяли участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, преставники Кабміну України, мери міст, у тому числі Дніпра, Києва, Одеси, Харкова, депутати усіх рівнів, інформує Златопіль.
Кіровоградщину на заході представляли Олександрійський міський голова, голова Кіровоградського регіонального відділення Асоціації міст України Степан Цапюк і депутат Олександрійської міськради від партії «Сила Людей» Володимир Дожджаник. 
Також Правління АМУ розглянуло питання про грошову компенсацію учасникам АТО за надання їм земельних ділянок, формування госпітальних округів, законопроекти про акцизні збори, вето Президента України на Закон України «Про службу в органах місцевого самоврядування» тощо.
Окрім цього, Правління АМУ замість Мирослава Пітцика призначило на посаду Виконавчого директора Асоціації міст України Олександра Слобожана.
На думку учасників від нашої області, «Прозорий офіс» дозволяє громадянам у найбільш зручному форматі отримувати адміністративні і соціальні послуги. Як відомо, найближчим часом Центр надання адмінпослуг (ЦНАП) в Олександрії введе в дію електронну чергу та онлайн-прийом громадян.

Фото – Городской доzор
Представники Асоціації міст України з Кіровоградщини побували на засіданні в Харкові (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований