19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому жоден перевізник не погодився знижувати тариф на проїзд

У Кропивницькому жодна фірма-перевізник не погодилася добровільно розірвати додаткові угоди, які були укладені з управлінням транспорту після рішення виконкому про підвищення вартості проїзду.
Про це під час доповіді на депутатському дні розповів начальник управління транспорту Олександр Вергун, передає Перша електронна.
Олександр Вергун повідомив, що після того, як 15 березня депутати міської ради Кропивницького підтримали депутатський запит Олександра Цертія про скасування 10 рішень виконавчого комітету згідно яких було підвищено вартість проїзду в маршрутних таксі міста, управління транспорту звернулось до усіх перевізників з листами про розірвання додаткових угод. 
Але, за словами Олександра Вергуна, жоден перевізник не погодився добровільно розірвати додаткові угоди. Представники транспортних підприємств пояснили це тим, що зараз у разі повернення до тарифу в розмірі 3,50 грн, вони збанкрутяться.
Тепер управління транспорту готується розривати додаткові угоди через суд. Олександр Вергун запевнив, що судові позови готуються.
Фото – Перша електронна
У Кропивницькому жоден перевізник не погодився знижувати тариф на проїзд
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований