05 травня 2024, неділя

Рух у центрі Кропивницького перекрили одразу через дві акції протесту (ФОТО)

Рух актомобілів у центрі міста частково припинено одразу через дві протестні акції, що з 12 години стартували в центральній частині Кропивницького, інформує Златопіль.
На даний момент обмежено рух по вулиці Великій Перспективній від вулиці Преображенської до Шевченка. Разом з тим, рух по вулиці Гоголя є – авто можуть виїхати з гоголя через Велику Перспективну до площі Богдана Хмельницького.
Причина перекриття руху – піший протест нібито жителів вулиці Попова, які вимагають від міської влади боротися з МАФами і зустрічі з мером. Протестувальники, не надто орієнтуючись у власних вимогах, вдалися до блокування руху автотранспорту шляхом постійного руху через пішоходні переходи біля площі Героїв Майдану. Поліція, щоб контролювати ситуацію, частково обмежила рух в центральній частині міста. Разом з тим, з неофіційних джерела стало відомо, що акцію протесту організували працівники мережі супермаркетів "АТБ", яких вийти на акцію протесту "попросили". Містяни впізнали працівників даної мережі супермаркетів у багатьох учасниках мітингу. 
Самі мітингувальники від коментарів відмовляються, хоча стварджують. що всі – мешканці вулиці Попова. Разом з тим, назвати точнішу адресу свого проживання протестувальники не бажають.
У цей же час на площі перед міською радою стартувла акція протесту працівників малого бізнесу, які заявляють про свавілля керівництва АТБ. звинувачують мережу в тому, що ті не сплачують податків до бюджету міста та витісняють малий бізнес. 

  

Златопіль повідомить, коли рух в центрі міста відновиться. Акція протесту під міськрадою на даний момент уже закінчилася.
Фото – Златопіль. 
Рух у центрі Кропивницького перекрили одразу через дві акції протесту (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований