04 травня 2024, субота

У Кропивницькому містяни уже всьоме провели суботник на Озерній Балці (ФОТО)

Цієї суботи, 29 квітня, мешканці Кропивницького, зокрема – Нової Балашівки, уже всьоме вийшли на суботник, щоб навести лад біля водойми на Озерній Балці та Алеї Героїв Небесної Сотні, яку висадили кілька років тому.
Про це на своїй сторінці у Facebook написав один із ініціаторів суботника, лідер фракції "Батьківщина" в міській раді Кропивницького Олександр Цертій, інформує Златопіль.

– Ми вже настільки звикли до щорічних суботників, що чекаємо їх з нетерпінням. Це вже своєрідна весняна традиція. Залишаємо усі домашні справи і приходимо, щоб попрацювати і від душі поспілкуватися. На прибирання йдемо цілими родинами і намагаємося зробити свій посильний внесок у благоустрій нашого мікрорайону. Адже біля озера влітку граються наші діти, а молодь тут призначає побачення. Прикро, що самі мешканці безвідповідально ставляться до природнього середовища й після себе залишають купи сміття і скла. Та спільно ми виправимо ситуацію і наведемо лад біля озера! – говорить глава квартального комітету №6 Валентина Коваленко.

– Закликаю мешканців Балашівки та всього міста бути свідомими і культурними: прибирати сміття після відпочинку біля озера, не засмічувати водойму, піклуватися про дерева і долучатися до суботників, які пройдуть по всій території мікрорайону, адже чисте місто – справа кожного! – зазначив Олександр Цертій.

    

Фото – Зі сторінки Олександра Цертія у Facebook
У Кропивницькому містяни уже всьоме провели суботник на Озерній Балці (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований