05 жовтня 2024, субота

Міськрада на Кіровоградщині купила авто, обладнане для дітей, за 450 тисяч

За результатами проведеного аукціону Виконавчий комітет Новоукраїнської міської ради, в особі міського голови Олександра Корінного,  24-го квітня підписав з ТОВ «Кий Авто Холдинг» договір на придбання автомобіля Renault Lodgy Еxpression 2017 року випуску. Загальна сума договору склала 451,83 тисячі гривень. 
Інформація про це розміщена на порталі публічних закупівель ProZorro, передає Златопіль із посиланням на Центр медіарозслідувань "Прозоро".
Згідно тендерної документації поставити до Новоукраїнки, протягом 3 днів з моменту підписання договору, мали дизельний автомобіль, що відповідає нормам токсичності Euro 5 та обладнаний автосигналізацією Sheriff APS-35PRO, сталевими дисками R15, центральним замком. Досить незвичними, враховуючи хто є замовником автомобіля, є вимоги щодо наявності дзеркала заднього виду для нагляду за дітьми та системи ISOFIX (система кріплення дитячого крісла) на сидіннях другого ряду.
Єдиним конкурентом ТОВ «Кий Авто Холдинг» на даному аукціоні виступила фірма екс-нардепа Таріела Васадзе ТОВ «Автомобільний центр Голосіївський» з пропозицією у 460 тисяч гривень.
Офіційний дилер Nissan і Renault в Україні ТОВ «Кий Авто Холдинг», що нагадаємо поставить автомобіль за 451,83 тисячі гривень, належить столичному підприємцеві Ткаченку Олександру Валерійовичу.
На офіційному сайті Renault в Україні можна знайти інформацію про вартість моделі Lodgy Еxpression, яка стартує від 433,06 тисяч гривень. 
Фото – з сайту ЦМР "Прозоро"
 

Міськрада на Кіровоградщині купила авто, обладнане для дітей, за 450 тисяч
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований