05 жовтня 2024, субота

На посаду керівника кропивницької ДАБІ претендують екс-однопартієць Табалова та депутат міськради

Сьогодні, 4 травня, в приміщенні міської ради Кропивницького проходить конкурсний відбір на посаду голови міського управління державної архітектурної будівельної інспекції – органу, що реалізує державну політику з питань державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду.
Як повідомив кореспондент Златополя із місця події, на посаду голови міської ДАБІ претендують дві особи. 
Це Андрій Сліпченко – екс-начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю КМР і екс-однопартієць нинішнього секретаря міськради Андрія Табалова по "Фронту змін".
Другим претендентом є депутат міськради Кропивницького від БПП Юрій Деркаченко. Як повідомляє "Златопіль" із посиланням на членів конкурсної комісії, кандидатура Юрія Деркаченка не відповідає усім необхідним вимогам до кандидата на посаду, оскільки той, на відміну від Сліпченка, не має профільної будівельної освіти. Утім. Деркаченка допустили до конкурсу рішенням комісії на вимогу кандидата.
Відбір кандидата на посаду триває в два етапи – письмовий іспит (60 хвилин) та співбесіда, яка відбудеться. якщо за результатами тесту кандидат набере не менше 13 балів.
В конкурсну комісію входять начльник відділу кадрів КМР Світлана Балакірєва, очільниця відділу сім'ї та молоді КМР Людмила Дорохіна, керівник юруправління міськради Марина Смаглюк, заступники міського голови Олександр Мосін та Олександр Грабенко, громадський активіст Максим Сінченко та депутат міської ради, очільник депкомісії з питань ЖКГ КМР Володмиир Зайченко. 
Результати конкурсу будуть оголошені сьогодні після проведення співбесіди. 
Фото – Златопіль
На посаду керівника кропивницької ДАБІ претендують екс-однопартієць Табалова та депутат міськради
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований