19 травня 2024, неділя

У Кіровограді створено новий соціальний прес-центр

Вчора 1 грудня за участі представників громадських організацій і ЗМІ відбулося відкриття прес-центру «Трудової солідарності» в Кіровограді. Про це Златополю повідомили у прес-службі незалежної профспілки «Трудова солідарність».
Новий медіа-проект має яскраво виражений соціальний характер і ставить своїм завданням висвітлення широкого кола злободенних проблем жителів нашого краю.  
«Рік тому ми організували медійну платформу “Відкритий мікрофон” на Майдані в Києві, де кожен охочий міг висловити свою позицію. Відповідаючи на виклики часу, ми вирішили відкрити при профспілці прес-центр, який виступатиме рупором соціальних проблем. Мета цього проекту — створити сучасний комунікативний майданчик для обговорення і вирішення актуальних проблем нашого суспільства», — сказав лідер «Трудової солідарності» Віталій Махинько. 
Прес-центр відкриває свої двері для громадських, правозахисних, благодійних організацій, об’єднань громадян і активістів, надаючи можливість безплатного проведення прес-конференцій і круглих столів для висвітлення соціальної, правозахисної проблематики. Волонтери забезпечуватимуть інформаційний супровід таких подій. Прес-центр також допомагатиме в організації та медійному висвітленні інших заходів, спрямованих на захист прав і свобод українців.
«Спільними зусиллями ми зможемо знайти вихід із складних ситуацій і справді допомогти багатьом людям і цілим громадам, чиї проблеми не вирішувалися роками», — переконані волонтери.
Така соціальна ініціатива знайшла підтримку серед громадських діячів і активістів, які вважають, що створення соціального медіа-плацдарму —нагальна потреба часу. Адже прості українці роками не можуть достукатися до високих чиновницьких кабінетів, а порушення їхніх прав так і залишається без уваги з боку влади. 
У прес-центрі переконані: перший крок до подолання будь-якої гострої проблеми — це заявити про неї, донести інформацію до широких кіл громадськості, представників ЗМІ та влади. Налагодження конструктивного діалогу між сторонами конфлікту сприятиме якнайшвидшому його вирішенню. Суспільне обговорення та спільний пошук шляхів подолання негативних явищ переведуть ситуацію на новий рівень і забезпечать якісні зміни у суспільстві.  
«Ми відкриті для нових ідей, справ, спільних проектів у соціальній, правозахисній сфері. Запрошуємо до співпраці представників засобів масової інформації! Разом ми зможемо змінити життя на краще!», — підкреслив Віталій Махинько. 
Прес-центр знаходиться на вул. Пашутінській, 31а (через один будинок від третьої лікарні в напрямку вулиці Шевченка; через дорогу від кібернетико-технічного коледжу). Номери телефонів прес-центру: (067) 320-40-15, (050) 317-40-15, (093) 469-97-25.
 
У Кіровограді створено новий соціальний прес-центр
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований