05 жовтня 2024, субота

У Кропивницькому підбили підсумки конкурсу “Майбутній захисник України” (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 4 квітня, на площі перед міської радою Кропивницького відбулося підведення підсумків міського військово-патріотичного конкурсу "Майбутній захисник України", інформує Златопіль.

Учасників змагань, якими стали збірні команди навчальних закладів міста, оцінювало команди за цілим спектром показників – від виконання стройової пісні до злагодженості дій під час виконання завдань.
За результатами військово-патруотичного фестивалю, грамоти отримали команди: 
НВО №18, гімназії №5 (найкраща дисципліна строю), ЗОШ №4(найкращий звоіншній вигляд загону)
ЗОШ №3 (найкраще виконнання елементів стройової підготовки та гімну загону), ЗОШ №34 (найкраще виконання стройової пісні). ЗОШ №21 (найкраща злагоджженість дій), НВК № 26 (найкраща дисципліна в строю), ЗОШ №3 (найкращий зовнішній вигляд загону), ЗОШ №7 (найкраще виконання елементів стройової підготовки у складі загону), НВО №35 (найкраще виконання стройової пісні у складі загону)
Третє місце розділили команди НВО №8 та НВО №6, друге місце – за командами НВК "Кіровоградський колегіум" та НВО "Вікторія П". Перше місце – у команд НВО №25 та НВО №32. Команди-призери  отримали грамоти та цінні подарунки від міської влади.
На позаконкурсій основі грамоту отримав загін НВО №16 за найкраще виконання елементів тактичної підготовки та бойової виручки. За найкраще виконання елементів стройового вишколу на позаконкурсній основі грамоту отримав загін ЗОШ-інтернату "Ліцей "Сокіл". а за найкраще виконання пісні – ЗОШ №14. 
Подяку від міської влади за допомогу в військово патріотичному вихованні молоді отримали командир та особовий склад військової частини В2336 та військовий комісар Кропивницького міського військкомату Владислав Зуєв. 
Крім того, переможці та призери конкурсу отримали грамоти від міської організації Ветеранів України з рук першого заступника міської організації Анатолія Стадніка.
Опісля елементи тактичної підготовки продемонстрували учні НВО №16.

Закінчилося нагородження виконанням танцю та флешмобом за участі школярів міста.
[widgetkit id=1463] 
Фото та Відео – Златопіль.
У Кропивницькому підбили підсумки конкурсу “Майбутній захисник України” (ФОТО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований