05 жовтня 2024, субота

ДАБК у Кропивницькому очолить соратник Табалова по “Фронту змін”

ДАБК у місті Кропивницький очолить колишеній сорантник секретаря міської ради Кропивницького Андрія Табалова по "Фронту змін", екс-начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю КМР Андрій Сліпченко. 
Відповідну рекомендацію міському голові сьогодні подала конкурсна комісія, інформує Златопіль із посиланням на прес-службу міської ради Кропивницького.
У міській раді Кропивницького відбувся конкурс на заміщення двох вакантних посад в управлінні державного архітетурно-будівельного контролю міської ради: начальника управління і головного спеціаліста. На посаду керівника виконавчого органу претендували два кандидата – Юрій Деркаченко і Андрій Сліпченко, обоє склали письмовий іспит. За його результатами конкурсна комісія рекомендувала міському голові прийняти на роботу Андрія Сліпченка, який вже написав відповідну заяву. На посаду головного спеціаліста члени комісії рекомендують кандидата Катерину Рилову. – йдеться в повідомленні.
Як Златопіль уже повідомляв раніше, на посаду керівника ДАБК претендувало 2 кандидати – Андрій Сліпченко та депутат міськради Юрій Деркаченко. Конкурсна комісія ще під час проведення конкурсу вказувала на неповну відповідність Деркаченка вимогам конкурсу, оскільки той не має профільної освіти в сфері будівництва. 
Зауважимо також. що інформація про призначення Сліпченка керівником ДАБК в Кропивницькому "гуляла" кулуарами міськради кілька тижнів.
Фото – Златопіль 
ДАБК у Кропивницькому очолить соратник Табалова по “Фронту змін”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований