05 жовтня 2024, субота

Як після реконструкції виглядатиме головна площа Знам’янки (ФОТО, ВІДЕО)

На сайті міської ради Знам'янки, що на Кіровоградщині, з'явилася відеопрезентація перспективного вигляду площі Героїв Майдану в місті після проведення реконструкції, інформує Златопіль.
Міська рада та активісти наполягали на тому, щоб проект реконструкції обов'язково враховував розташування на площі Обеліску Слави, Пам’ятного знаку Героям Майдану, те, що Знам'янка – місто залізничників, а знаковою будівлею площі повинен бути Палац культури.

Нагадаємо. 2 березня 2016 активісти ГО "Майдан" та заступник міського голови Знам'янки Сергій Гребенюк провели перше засідання комісії з ініціативи реконструкції центральної площі міста. 7 лютого цього року міський голова Сергій Філіпенко провів робочу нараду за участі представників громадськості, де з виконавцем проекту – ТОВ «АБРІС «Либідея» з  Кропивницького, обговорили кілька варіантів проектів  реконструкції центральної площі. На нараді було вирішено розмістити обраний більшістю  присутніх проект реконструкції центральної площі міста на сайті Знам’янської міської ради для подальшого  ознайомлення  усіх бажаючих та  надання  своїх  пропозицій.
Відео та фото – з сайту ЗМР
Як після реконструкції виглядатиме головна площа Знам’янки (ФОТО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований