16 травня 2024, четвер

У Малій Висці напередодні Дня Перемоги невідомі попсували український прапор символікою “СС” (ФОТО)

Напередодні відзначення днів Пам'яті та Перемоги у Малій Висці, що на Кіровоградщині, невідомі обмалювали зображенням свастики фанерний щит із зображенням Державного прапора поблизу братської могили  воїнам-визволителям періоду Другої світової війни. 
Про це інформує кореспондент Златополя у Малій Висці, що на Кіровоградщині.
Як повідомляється, до Дня Перемоги символи оновили, тож мітинг і покладання квітів пройшли без інцидентів. 
Як повідомила "Златополю" речник ГУ НП в Кіровоградській області, на даний момент за цим фактом поліція проводить перевірку.
Загалом же, передає кореспондент Златополя, відзначення Дня Пам'яті та примирення і Дня Перемоги на території Маловисківської об'єднаної територіальної громади, що в Кіровоградській області, розпочалось ще 5 травня великим концертом колективу учнів і викладачів місцевої дитячої школи мистецтв у міському парку. 
8 травня  зранку населеними пунктами ОТГ проїхала колона учасників автопробігу, які робили зупинки біля пам'ятних місць і вшановували воїнів, загиблих  на фронтах Другої світової війни. Ближче до вечора того ж дня було запалено символічний вічний вогонь біля братської могили загиблим воїнам-визволителям, у міському парку  демонструвались документальні фільми на воєнну тематику, а пізно увечері відбулась акція "Перша хвилина миру".
У День Перемоги  9 Травня ходою з центру міста містяни разом з владою прийшли на мітинг до братської могили, де відбулось покладання квітів та вшанування пам"яті полеглих хвилиною мовчання.  Удень  у парку виступали творчі колективи громади, а увечері ценральною вулицею міста пройшоа "Марш миру" з розгорнутим  полотнищем Державного прапрорпа та запаленими свічками пам"яті 
Фото – Златопіль 
У Малій Висці напередодні Дня Перемоги невідомі попсували український прапор символікою “СС” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований