16 травня 2024, четвер

У Кропивницькому в черговий раз перенесли суд над водійкою “Лексуса”

Сьогодні, 10 травня, у Кіровському районному в місті Кропивницький суді мало відбутися підготовче засідання у справі по обвинуваченню Ксенії Петренко, яка 18 квітня 2016 року керуючи авто по вулиці Пушкіна допустила наїзд на восьмирічну дитину.
Про це повідомляє Гречка.
Розгляд справи повинен був проходити під головуванням судді Петрова. Однак, як повідомила секретар, судове засідання перенесли, оскільки суддя наразі перебуває у відгулах.
За словами мами потерпілого хлопчика, про те, що судді не буде, її навіть не повідомили.
"Мені ніхто не зателефонував і не повідомив. Приїхавши за 15 хвилин до початку засідання, я вже тут дізналася, що розгляд не відбудеться в зв'язку з тим, що суддя взяв чотири дні відгулів. Протягом року це вже п'ята спроба провести засідання: із суддею Романюк вже було близько чотирьох спроб, і тепер це вперше із суддею Петровим", – розповіла жінка.
Наступне засідання призначили на  29 травня о 12:00.
Що ж до здоров'я хлопчика, то мама зазначає, що стан дитини покращився. Одразу після ДТП було проведено 3 операції, а також ще дві планові операції у лютому та березні. Наразі Діонісій вже відвідує школу.
"Ми вже ходимо до школи, що є для нас великою радістю. Адже Діонісій, як й інші діти, хоче спілкуватися з однолітками. Цей  рік ми вже навчаємося, порівняно з минулим, коли більш як півроку ми перебували в лікарні. Однак зі сторони Ксенії Петренко ніяких моментів цікавості станом дитини, навіть не запитують, уникаючи не лише нас, але й нашого адвоката", –  зазначила мама постраждалого.
Нагадаємо, Ксенії Петренко оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 КК України, тобто у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжкі тілесне ушкодження.
Санкція інкримінованої статі передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі.
Фото – Гречка
У Кропивницькому в черговий раз перенесли суд над водійкою “Лексуса”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований