06 травня 2024, понеділок

На Кіровоградщині поліція оголошує конкурс на посади інспекторів сектору реагування патрульної поліції

За інформацією заступника начальника головного управління Нацполції у Кіровоградській області Дмитра Ткачонка, починаюси з 10 травня розпочато конкурс на зайняття 20 вакантних посад інспекторів сектору реагування патрульної поліції, інформує кореспондент Златополя
Мова йде про середній офіцерський склад, що працюватиме в одному з Секторів реагування на території Кіровоградщини. Вимоги до кандидатів традиційні: вільне володіння українською мовою, вища освіта, від від 18 років, знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції», Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» та звісно ж громадянство України.
«Подати електронні заявки, скориставшись онлайн сервісом, можна з 10 по 24 травня після чого, протягом години-двох на електронну пошту, яку ви вкажете при реєстрації, прийде перелік необхідних документів які неохідно принести до ГУ Нацполіції у Кіроворадській області самостійно. Загалом процес відбору складатиметься з 7-ми етапів: 
Безпосередньо подачі заявки;
Проведення тестування на загальні навички та знання законодавства;
Медогляд;
Проходження фізичних нормативів;
Психологічне тестування;
Співбесіда;
Спецперевірка.
Загалом завершити усі етапи конкурсу ми плануємо до 30 червня», – розповів Ткачонок.
Щодо фінансового забезпечення, то, за словами полісмена, зарплатня новобранця, в залежності від попередньої вислуги, стартуватиме від 7 тисяч гривень.  
Загальний "некомплект" особового складу по секторах реагування патрульної поліції складає 130 осіб, з яких 86 – середній та 44 – молодший склад. 
Фото – Златопіль
На Кіровоградщині поліція оголошує конкурс на посади інспекторів сектору реагування патрульної поліції
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований