05 травня 2024, неділя

Кіровоградщина попрощалася із Героєм АТО Павлом Савлуком (ФОТО)

Сьогодні, 11 травня, в селі Верхньоінгульське Бобринецького району Кіровоградської області провели в останню путь морського піхотинця, героя АТО Павла Савлука.
Про це інформує Златопіль із посиланням на "Кіровоградську правду".
Павло Валентинович Савлук народився 29 січня 1991 року в с. Плетений Ташлик Маловисківського району Кіровоградської області. В 2006 році закінчив Оситнянську загальноосвітню школу I-II ступенів Новомиргородської району. В 2011 році закінчив Кіровоградський навчальний центр № 6 за професією столяр-будівельник.
Не одружений, дітей не мав. 
До недавнього часу Павло проживав у с. Верхньоінгульське Бобринецького району Кіровоградської області. Павло добровільно пішов служити за контрактом 30 червня 2016 року. Спочатку пройшов навчання у 169 навчальному центрі («Десна»), далі проходив службу в 36 окремій бригаді морської піхоти. 
Життя Павла Савлука обірвалося в ніч з восьмого на дев'яте травня в Дніпровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова, де лікарі намагалися врятувати його після тяжкого поранення в голову, отриманого в зоні АТО.
Жителі і бойові побратими Павла, проводжаючи його в останню путь, розгорнули кількаметровий український прапор.
Павло Савлук став другим бійцем, якого втратила Бобринеччина з початку року та одинадцятим за весь час проведення антитерористичної операції на сході України.
Фото – Сергій Михайлин
Кіровоградщина попрощалася із Героєм АТО Павлом Савлуком (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований