16 травня 2024, четвер

У Долинській встановлять пам’ятник воїнам АТО

Учора, 10 травня, в міській раді Долинської, що на Кіровоградщині, під головуванням міського голови Віри Тернавської за участю голови ГО «Районна спілка воїнів-учасників АТО Долинського району «Захисник» Вадима Мирошніченка відбулася робоча нарада з питань ходу робіт по виготовленню та встановленню пам’ятного знаку захисникам суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал міської ради Долинської.
Заступник міського голови Юрій Леуш проінформував присутніх про стан виконання суб’єктами підприємницької діяльності договірних умов по виготовленню елементів пам’ятного знаку. Учасники наради оглянули та погодили запропоноване місце встановлення пам’ятного знаку захисникам України в сквері між МЦ «Червона калина» і вулицею Чкалова.
Начальнику відділу житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури міста Андрію Багнюку доручено розробити  план-схему розміщення пам’ятного знаку на території скверу та його благоустрою. Обговорено попередній меморіальний текст напису на фронтальній частині постаменту: «Захисникам суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України».  

Фото – міська рада Долинської
 

У Долинській встановлять пам’ятник воїнам АТО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований