16 травня 2024, четвер

Постійна комісія Кіровоградської облради рекомендує звільнити директора скандального інтернату

Сьогодні, 11 травня, року відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань власності, яке провів її голова Олександр Чудний. Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Як повідомляється, під час засідання депутати розглянули і погодили низку кадрових питань і особливу увагу члени постійної комісії приділили розгляду питання про керівника Димитровського психоневрологічного інтернату Юрія Сніжка. 
За результатами розгляду цього питання члени комісії вирішили рекомендувати голові Кіровоградської обласної ради Олександру Чорноіваненку звільнити Юрія Сніжка із займаної посади за порушення, виявлених під час моніторингового візиту представників Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.
Нагадаємо, на початку березня у закладі без попередження відбувся моніторинговий візит представників Уповноваженого з прав людини, що виявили численні порушення в роботі інтернату. Зокрема, комісію збентежив тепературний режим у кімнатах, що на момент інспекції складав лише +13 С, а також загальне забезпечення підопічних одягом. Результати перевірки неабияк збентежили обласну владу.
Фото – офіційний сайт Уповноваженого ВРУ з прав людини, Кіровоградська обласна рада.
Постійна комісія Кіровоградської облради рекомендує звільнити директора скандального інтернату
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований