09 травня 2024, четвер

Жителі Олександрії “поставили рекорд” із дзвінків голові ОДА

Найбільше дзвінків під час чергування Сергія Кузьменка на "Гарячій лінії" надійшло від жителів Олександрії. Про це Златополю повідомили в Кіровоградській ОДА. 
Зокрема, до голови облдержадміністрації зателефонувала жителька будинку по вулиці Сідоренка, що в місті Олександрії, з проханням посприяти у вирішенні питання проведення косметичного ремонту під'їзду, який нині перебуває у незадовільному стані. З подібним проханням до керівника області надійшов дзвінок від жительки будинку №26 по вулиці Говорова. За її словами, існує гостра потреба у проведенні капітального ремонту даху будинку.
Декілька звернень стосувалися тарифної політики у сфері електропостачання. Приміром, олександрієць з проспекту Соборного обурений рішенням керівництва КП "Житлогосп" підвищити тариф на електроенергію до 1,5 грн. А заявник з с. Івано-Благодатне Кіровоградського району нарікав на роботу місцевого РЕМу. Сергій Кузьменко оперативно зв’язався із керівництвом ПАТ "Кіровоградобленерго", щоб озвучити проблемні питання та закликав зустрітися фахівців підприємства із заявниками для врегулювання спірних питань.
Інвалід І групи з Олександрії, який перебуває в черзі на поліпшення житлових умов, звернувся з проханням посприяти в прискоренні отримання ним житла.
Голова облдержадміністрації запевнив всіх додзвонювачів, що по кожному зверненню буде опрацьовано шляхи вирішення озвучених ними питань.
Фото – Кіровоградська ОДА
Жителі Олександрії “поставили рекорд” із дзвінків голові ОДА
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований