05 липня 2024, п’ятниця

Представники місцевого самоврядування із Черкащини побували на Маловисківщині (ФОТО)

Чергове спільне засідання координаційних рад з питань місцевого самоврядування пройшло на Маловисківщині. Цього разу про здобутки і проблеми місцевого самоврядування говорили керівники місцевого самоврядування двох районів – Маловисківського Кіровоградської області і Шполянського – Черкаської.
Про це інформує кореспондент Златополя у Малій Висці, Кіровоградська область.
Проведення таких засідань кілька років тому тут започаткували з ініціативи голови Маловисківської райради Світлани Сосновської. і за цей час маловищани вже побували у Вінниці, на Полтавщині, Івано-Франківщині, у Кіровоградському районі. Восени минулого року самоврядці відвідали Шполянський район, тож тепер приймали колег у себе.

Протягом дня спільної роботи самоврядці обох районів побували в районній лікарні, територіальному центрі з надання соціальних послуг, відвідали  території трьох сільських рад і здійснили оглядову екскурсію в Оникіївський лісгосп. Гостям не влаштовували "показухи", вони могли вільно ходити де хотіли і дивитись, що цікавило. 

Як зазначали  члени шполянської делегації, щодо проблем, то вони є спільними для обох територій, а певні здобутки маловищан, зокрема, щодо раціонального використання бюджетних коштів, підтримки ініціативи місцевих рад, використання іноваційних технологій по програмі розвитку місцевого самоврядування, яка успішно діє на Маловисківщині, намагатимуться запровадити і у своїй роботі.
Фото – Златопіль 
Представники місцевого самоврядування із Черкащини побували на Маловисківщині (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований