05 липня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому державному виконавцю підкинули хабар (ФОТО)

У приміщенні Фортечного відділу державної виконавчої служби у Кропивницькому знайшли кошти невідомого походження. Про це Златополю повідомили в прес-службі ГТУ Юстиції в Кіровоградській області.
Готівку в конверті на своєму робочому столі випадково помітила фахівець структурного підрозділу Управління державної виконавчої служби Валерія Кушніренко. Інцидент стався у п'ятницю, 12 травня, орієнтовно о 15:30. 
Начальник відділу Сергій Федотов, діючи в межах чинного законодавства,  одразу повідомив про вищезазначену ситуацію керівника обласної юстиції Вадима Гуцула та заступника начальника з питань державної виконавчої служби Маріанну Касімову, а також викликав слідчо-оперативну групу.  
Органи поліції вилучили з місця події підкинуті кошти в сумі 1000 гривень.  Управління юстиції має надію на повне, всебічне та об’єктивне рослідування  цієї справи.
«Я хочу подякувати Валерії Кушніренко та Сергію Федотову за свідомі дії, які відповідають нормам моралі та закону. Гордий, що працюю з людьми, для яких чесність і відповідальність понад усе», – відзначив Вадим Гуцул. 
За сумлінне виконання  власних обов’язків Валерія Кушніренко була нагороджена подякою. 
Фото – прес-служба ГТУ Юстиції в Кіровоградській області
У Кропивницькому державному виконавцю підкинули хабар (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований