18 травня 2024, субота

Кіровоград: студенти коледжу сходили в СІЗО

02 грудня 2014 року в рамках заходу «Дня відкритих дверей» Кіровоградський слідчий ізолятор приймав у своїх стінах не лише родичів та близьких осіб, які утримуються в СІЗО, але і студентів юридичного факультету Кіровоградського коледжу економіки і права ім. М.П. Сая.
Виконуючий обов’язки начальника Кіровоградського слідчого ізолятору підполковник внутрішньої служби Андрій Стеценко провів для гостей ознайомчу екскурсію режимного корпусу №1, їдальні установи, блоку медико-санітарної частини, кімнати для тримання жінок з неповнолітніми дітьми та навчальних класів для неповнолітніх. Присутні змогли ознайомитися з умовами тримання засуджених та ув’язнених осіб, їх медичного забезпечення,  харчування та інших комунально-побутових умов.
Після проведення ознайомчої екскурсії, в актовій залі Кіровоградського СІЗО відбувся настановний брифінг за участі викладача Коледжу економіки і права ім. М.П. Сая Наталії Михайловської та виконуючого обов’язки заступника начальника управління підполковника внутрішньої служби Віталія Швецова, в ході якого студенти змогли отримати відповіді на хвилюючі їх питання після проведеної екскурсії та обговорили умови проведення безоплатної юридичної консультації для неповнолітніх та засуджених господарчої обслуги, який буде проведено в період з 8 по 12 грудня в рамках «Всеукраїнського тижня права».
Тож з нетерпінням очікуємо молодих спеціалістів юридичного фаху не лише в освітніх заходах, приурочених до «Всеукраїнського тижня права», але і для проходження виробничої практики на базі установ виконання покарань Кіровоградської області.
Сектор соціально-виховної 
та психологічної роботи із засудженими
управління ДПтС України 
в Кіровоградській області
Кіровоград: студенти коледжу сходили в СІЗО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований