18 травня 2024, субота

У Кіровограді обговорили проблеми громадян з обмеженими фізичними можливостями

Розширене засідання Ради у справах громадян з обмеженими фізичими можливостями під головуванням заступника голови ОДА Віти Атаманчук  розпочали з доповіді директора Департаменту соціального зазисту населення Олександра Догарова, пише Златопіль.
“На сьогодні в Україні мешкає більше 2,5 млн осіб з обмеженими фізичними можливостями, 122 тисячі з них – діти-інваліди. В кіровоградській області на обліку перебуває більше 51 тисячі осіб з особливими потребами, що трохи більше ніж середній показник по Україні – 5,2% від усього населення області.
Що стосується спеціального забезпеченгя  то на обліку, для забезпечення засобами реабілітації, перебуває близько 24 тисяч інвалідів. За 2014 рік вдалось задовольними 78 % запитів на надання даних спецзасобів, що можна вважати задовільним показником, враховуючи вельми складну економічну ситуацію в країні. Крім того вельми активно працює обласна влада й над оздоровленням наших інвадів. Мільйон гривень, що був передбачений на данні потреби до кінця поточного року буде повністю освоєно” – розповів Олександ Догаров.
У Кіровограді обговорили проблеми громадян з обмеженими фізичними можливостями
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований