18 травня 2024, субота

У Кіровограді створюють черговий центр правової допомоги військовослужбовцям

4 грудня о 12:00 у прес-клубі незалежної профспілки «Трудова солідарність» відбудеться відкриття Центру правової допомоги військовослужбовцям, після чого пройде брифінг для журналістів. 
 
Нині підтримка захисників України та їхніх сімей — обов’язок усього суспільства. На жаль, дома бійців часто чекає нова затяжна боротьба — цього разу із чиновниками-бюрократами. 
Профспілка «Трудова солідарність» уже з першої хвилі мобілізації займається захистом трудових прав військовослужбовців. Однак коло проблем, з яким до нас звертаються, насправді значно ширше. Насамперед — це соціальний захист учасників АТО та їхніх сімей, адже держава часто нехтує законними правами та інтересами своїх захисників, залишаючи їх без засобів для існування. Через недосконалість українського законодавства і масові порушення прав українських військовослужбовців на всіх рівнях вирішення їхніх проблем потребує комплексного підходу. Саме для цього і створено Центр правової допомоги військовослужбовцям. 
«Завдання цієї соціальної ініціативи — кваліфікована адресна юридична допомога в кожному конкретному випадку. Наші правозахисники безкоштовно нададуть консультацію та забезпечать подальший юридичний супровід учасникам АТО та членам їхніх сімей», — зазначив голова «Трудової солідарності» Віталій Махинько.   
Центр створено на базі профспілки в Кіровограді, однак отримати його юридичну допомогу зможуть жителі всієї України. Під час брифінгу засновники Центру розкажуть про основні свої завдання та плани діяльності, а також про проблеми, з якими стикаються українські військовослужбовці, та шляхи їх вирішення.
Центр правової допомоги військовослужбовцям запрошує до співпраці волонтерів і військові організації, громадських діячів і засоби масової інформації. 
Учасники брифінгу: Віталій Махинько, лідер незалежної профспілки «Трудова солідарність»; Микола Веретяк, юрист Центру правової допомоги військовослужбовцям.
Час і місце проведення заходу: 4 грудня, четвер, о 12:00, м. Кіровоград, вул. Пашутінська, 31а (через один будинок від третьої лікарні в напрямку вулиці Шевченка; через дорогу від кібернетико-технічного коледжу). Номери телефонів прес-центру: (067) 320-40-15, (050) 317-40-15, (093) 469-97-25.
                           Прес-служба незалежної профспілки «Трудова солідарність»
У Кіровограді створюють черговий центр правової допомоги військовослужбовцям
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований