15 травня 2024, середа

У Долинській визначили скільки вдома можна тримати худоби і де вигулювати собак

Рішенням виконкому Долинської міської ради від 19 травня 2017 року затверджені Правила утримання домашніх та інших тварин і поводження з ними населенням у м. Долинська, що на Кіровоградщині.
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний сайт міської ради Долинської, що в Кіровоградській області.
Як повідомляється, правила спрямовані на забезпечення безпеки життя та здоров’я людей, укріплення моральності і гуманності суспільства, захист тварин від страждань і загибелі внаслідок жорстокого поводження. Правилами визначені умови утримання, обов’язки і права власників домашніх та інших тварин, поводження з безпритульними тваринами, профілактичні та протиепізоотичні заходи.
Правилами передбачені особливості утримання сільськогосподарських тварин та птиці. На території одного домоволодіння, при умові виконання вимог викладених у ДБН 360-92**, допускається утримання:
– свійських птахів – до 50 голів;
– водоплаваючих птахів – до 20 голів;
– нутрій і кролів – до 50 голів;
– ВРХ та свиней – до 10 голів;
– овець та кіз – до 25 голів;
– коней – 2 голови.
Рішенням виконкому визначено місце для вигулу собак – земельна ділянка напроти КП «Долинське міське комунальне господарство» при Долинській міській раді.
Власникам тварин забороняється вигулювати їх в місцях загального користування, а сільськогосподарських тварин випасати їх в парках, скверах тощо.
Правилами передбачено здійснення контролю за їх дотриманням та притягнення порушників до адміністративної відповідальності за статтею 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Ілюстрація – офіційнийи портал Долинської міськради
 

У Долинській визначили скільки вдома можна тримати худоби і де вигулювати собак
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований