18 травня 2024, субота

Учасників стрілянини під Кропивницьким затримали за хуліганство

Шістьох учасників учорашньої стрілянини в Бережинці Кіровоградського району, внаслідок якої постраждало троє людей, затримали правоохоронці. Їм інкримінується стаття 296 ККУ "Хуліганство".
Про це в коментареві кореспондентові Златополя повідомила речник Головного управління нацполіції в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.
«Після прибуття правоохоронців на місці було виявлено 6 осіб вдягнених в камуфляжну форму, що при собі мали мисливські помпові рушниці, а також спецзасіб травматичної дії. Зброю та спецзасіб вилучили та направили на експертизу. Усі учасники затримані в порядку статті 208 кримінально-процесуального кодексу України. За фактом стрілянини відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 ККУ «хуліганство», що передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років», – прокоментувала ситуацію начальник сектору комунікації ГУНП в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.
Нагадаємо, у Кіровоградському районі під час конфлікту навколо агропідприємства поранили трьох людей. За попередньою інформацією, пригода сталася близько 16-ї години. На території сільгосппідприємства, де в той момемнт перебувала і знімальна група телеканалу "Кіровоград", під час суперечки, люди почули постріли, внаслідок яких поранення дробом отримали троє громадян. Потерпілих каретою швидкої було госпіталізовано до лікувального закладу. За інформацією «Гречки», інцидент стався в Бережинці, що на околиці Кропивницького. Конфліктували нові та старі власники ТОВ «Нива – 2010». Екс-директор Микола Трибиненко заявив про захоплення підприємства, нові власники – про борги та продаж його Трибиненком. Нові власники привезли з собою охорону, екс-директор під час зборів мешканців села повідомив, що також найняв близько 40 чоловік охорони.
Уночі напередодні у центрі Кропивницького зупинили три автівки з жителями Київської області. В багажниках автомобілів знайшли 7 одиниць зброї та 200 патронів. Чи пов’язані ці епізоди між собою,поки не відомо.

Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградської області 

Учасників стрілянини під Кропивницьким затримали за хуліганство
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований