18 травня 2024, субота

Головний МНСник Кіровоградщини привітав волонтерів зі святом

                             Шановні волонтери !
Події, що відбуваються сьогодні у нашій державі, поміж іншим, сколихнули хвилю волонтерського руху. Кожен свідомий громадянин вважає за честь зробити свій внесок у справу надання  допомоги людям, що перебувають у складних життєвих обставинах та невзмозі подолати проблему без сторонньої допомоги. 
Волонтерська діяльність є добровільною та неприбутковою, разом з тим у суспільстві вона цінується найбільше, оскільки ґрунтується на співчутті, милосерді, доброті, підтримці та піклуванні. 
Ми, працівники пожежно-рятувальної служби, з глибокою повагою ставимось до вашого прагнення співпрацювати у напрямку попередження надзвичайних подій і ситуацій на території нашої області, запобігання загибелі людей. Віднедавна у нас з вами з’явились нові спільні напрямки діяльності: матеріальна і психологічна допомога внутрішньо переміщеним громадянам, збір і доставка гуманітарних вантажів у зону проведення антитерористичної операції.  Щиро дякуємо вам за допомогу і небайдужість.
Бажаю усім волонтерам та громадським активістам натхнення на справи доброї волі, міцного здоров’я, затишку в оселях та безмежної вдячності за те, що робите світ сповненим надії та віри у кращі людські якості. 
 
З повагою
Начальник Управління ДСНС
України  у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту   Віктор ФЕДОРЧАК
 
Головний МНСник Кіровоградщини привітав волонтерів зі святом
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований