20 травня 2024, понеділок

У Долинській шукають, кому присвоїти звання “Почесний громадянин міста”

У місті Долинська, що на Кіровоградщині, оголосили про початок прийому документів на присвоєння звання "Почесний громадянин міста Долинська", інформує Златопіль із посиланням на прес-службу міськради Долинської.
Відповідно до Положення про звання «Почесний громадянин міста Долинська», право висування кандидатур на дане звання належить:
-міському голові;  
– постійним депутатським комісіям Долинської міської ради; 
– юридичним особам; 
– фізичним особам, за умови підтримання їх клопотання державними та громадськими організаціями, трудовими колективами підприємств, установ та організацій незалежно від їх адміністративного підпорядкування й форми власності, державними і громадськими організаціями, релігійними конфесіями, політичними партіями.
Самовисування  на звання «Почесний громадянин міста Долинська» не допускається.
– Звертаємось до всіх колективів підприємств, установ, громадських організацій міста взяти участь у висуненні кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Долинська», – повідомляють в міській раді Долинської.
Долинська міська рада проводить прийом документів на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Долинська» з 01 червня  до 01 липня 2017 року. 
Одночасно з клопотанням на кожну особу, яка представляється до присвоєння звання «Почесний громадянин міста Долинська», подаються наступні документи:
– біографічні дані про кандидата;
– обґрунтування особливого конкретного вкладу кандидата в розвиток міста (або визнання особливих його заслуг);
– відгук – клопотання підприємств, організацій та установ, трудових колективів, громадських організацій міста, що підтримують дану кандидатуру.
Документи про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Долинська» приймаються  відділом організаційно-кадрової роботи, звернень громадян та контролю Долинської міської ради (вул. Соборності України, 50, приймальня тел. 5 04 06). 
Довідки можна отримати за телефонами: 5-04-06 – приймальня міського голови,  5-27-71 – секретар міської ради.
Для довідки: У 2007 році міською радою започаткована традиція присвоювати звання «Почесний громадянин міста Долинська» громадянам, які доклали багато зусиль на користь громади міста. Нагородження приурочено до Дня міста Долинська.
Відтоді звання «Почесного громадянина міста Долинська» отримали : Барсуков Леонід Леонтійович, Величко Віктор Пантелійович, Гідулянов Петро Леонтійович, Дунін Борис Петрович, Кравець Сергій Титович, Правосудько Петро Петрович, Заїка Василь Прокопович, Жир Галина Іванівна, Боркута Василь Тимофійович.
Ілюстрація – dniprograd.org 
У Долинській шукають, кому присвоїти звання “Почесний громадянин міста”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований